Select a School...
Select a School
OUR SCHOOLS
S T
p
h m c
Educate • Enrich • Empower | Students and Communities

Leyden High School District 212

Return to Headlines

Testing Day

2017 Testing Day

 

Here is the schedule for the PSAT 9, PSAT 10, and SAT tests on Wedneday, April 5, 2017:

Activity PSAT 9 PSAT 10

SAT + Writing

Pre-Admin Activities 45 min 7:35-8:20 am 45 min 7:35-8:20 am 30 min 7:35-8:05 am
Reading Test 55 min 8:20-9:15 am 60 min 8:20-9:20 am 65 min 8:05-9:10 am
Break 5 min 9:15-9:20 am 5 min 9:20-9:25 am 10 min 9:10-9:20 am
Writing/Lang Test 30 min 9:20-9:50 am 35 min 9:25-10:00 am 35 min 9:20-9:55 am
Math (No Calc) Test 20 min 9:50-10:10 am 25 min 10:00-10:25 am 25 min 9:55-10:20 am
Break 5 min 10:10-10:15 am 5 min 10:25-10:30 am 5 min 10:20-10:25 am
Math (Calculator) Test 40 min 10:15-10:55 am 45 min 10:30-11:15 am 55 min

10:25-11:20 am

Break 5 min 10:55-11:00 am N/A   2 min 11:20-11:22 am
Writing/Section 5 20 min 11:00-11:20 am N/A   50 min 11:22-12:12 pm
Test Collection 5 min 11:20-11:25 am 5 min 11:15-11:20 am 5 min 12:12-12:17 pm

 

Bus pickup will be at 6:50 am for all students.

Students taking the PSAT 9/10 will depart from school at 11:30 am.

Students taking the SAT will depart from school at 12:30 pm.




CLOSE